Western Union in de buurt

Zoekt u Western Union in de buurt?

Zoekt u Western Union in de buurt? Tabakspeciaalzaak de Lesseps is de Western Union bij u in de buurt. De Lesseps bevind zich in Zuilen een wijk te Utrecht en is goed bereikbaar vanaf Maarssen, Maarssenbroek, Breukelen, Overvecht en omliggende wijken.

Sinds 2012 heeft De Lesseps de dienst Western Union in haar assortiment. Al onze werknemers zijn volledig gecertificeerd en zijn bevoegd deze dienst voor u uit te voeren. Maar wat is Western Union nou precies en voor wie is het geschikt?

Maar wat is Western Union nou precies?

U kunt gemakkelijk wereldwijd contant geld versturen en ontvangen via Western Union® money transfer. De ontvanger kan het geld, contant, bij een Western Union kantoor waar gewenst ter wereld ophalen met een speciaal controlenummer (MTCN-code). Bij de dienst Western Union is er geen bankrekening of credit card nodig, echter worden betalingen via uw pinpas gewaardeerd.

Voor wie is Western Union geschikt?

Western Union is er voor iedereen die snel geld wilt verzenden of ontvangen van of naar een persoon. Maar wie zijn die personen dan? De ontvanger kan een vriend of familielid zijn in het buitenland, een reiziger of zakenmensen die snel een internationale betalingsopdracht willen uitvoeren. Ook is het mogelijk om een binnenlandse transactie uit te voeren voor wie daar behoefte aan heeft.

Dit moet u weten als u van plan bent om geld te verstuur via Westen Union

Voor een Western Union transactie moet u in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Houdt ook uw naam en adres bij de hand voor de (balie)medewerker, deze gegevens zijn benodigd bij de transactie.

Verder biedt Western Union op geen enkele wijze een zekerheidsstelling noch een beleidslijn die gericht is op een ‘aankoopbescherming’. Western Union biedt de service die het verzenden van geld naar een ontvanger mogelijk maakt. De Lesseps adviseert haar klanten daarom ook om enkel geld over te maken naar partijen die zij direct kennen, denk hierbij aan vrienden, familie etc.

Hiermee komen we gelijk bij het laatste punt, de verzender blijft de (eind)verantwoordelijke van de transactie. Hij of zij moet op de hoogte zijn van wie de ontvanger is, waar het geld naar toe gaat en waar het geld voor gebruikt wordt. Naar deze gegevens kan ook gevraagd worden in de winkel.

Western Union in de buurt?

Kom te weten of wij het Western Union punt bij in de buurt zijn door gemakkelijk een routebeschrijving op de vragen via: Vraag een routebeschrijving op